Олон удаагийн визтэй иргэний ГЭР БҮЛ виз мэдүүлэхэд шаардагдах материал

Leave a Comment
679

Олон удаагийн виз авсан иргэний эхнэр/нөхөр, насанд хүрээгүй хүүхэд (18-аас доош насны) Солонгос улсын виз мэдүүлэхдээ дараах материалыг бүрдүүлнэ.

1.       Виз мэдүүлгийн маягт: Сүүлийн 6 сарын дотор авахуулсан 3,5х4,5 хэмжээтэй өнгөт зураг, хураамж

2.       Гадаад паспорт

3.       Цагдаагийн газрын тодорхойлолт (18-аас дээш, 60-аас доош насны анх удаа виз мэдүүлж буй иргэнд хамаарна. Сүүлийн 3 сарын дотор олгосон байх)

4.       Гэрлэлтийн лавлагаа

5.       Нөхцөл хангаж буйг нотлох бичиг баримт

–       Олон удаагийн виз эзэмшигч иргэний гадаад паспорт

–       Хүүхэдтэй бол хүүхдийн төрсний бүртгэлийн лавлагаа

–       Гэрлэлтээ батлуулаад нэг жил болоогүй тохиолдолд хүүхдийн төрсний бүртгэлийн лавлагаа болон гэрлэлт бүртгэлийн лавлагааны хамт виз мэдүүлэх боломжтой

–       Хүүхэдтэйгээ хамт виз мэдүүлэх тохиолдолд төрөл садангийн лавлагаа

–       Нэмэлтээр ажлын газрын тодорхойлолт өгч болно /Заавал шаардах материал биш болно/

WWW.MGLRADIO.COM
Солонгос мэдээ булан